Wie zijn wij

Cowboys & Angels is een kleinschalige particuliere kinderopvang en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.
Wij bieden 5 dagen per week dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Cowboys & Angels is vernieuwend en gaat met haar tijd mee. Wij bieden kwalitatief, betrouwbaar en betaalbaar kinderopvang met FLEXIBILITEIT als kernwoord.

Wij hebben een christelijke identiteit en werken vanuit een evangelische grondslag.
Wij willen een waardevolle aanvulling zijn op de (christelijke) opvoeding thuis door kinderen te stimuleren en begeleiden in hun geestelijke, emotionele en lichamelijke ontwikkeling.

Cowboys & Angels heet natuurlijk ook kinderen welkom uit niet-christelijke gezinnen of met een andere religie die zich thuis voelen op onze opvang mits zij zich ervan bewust zijn dat wij een christelijke opvang zijn en wij als dusdanig werken.
Bij Cowboys & Angels worden kinderen opgevangen in een verticale groep. Dit houdt in dat kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in één groep zitten. In een verticale groep wordt een groot gezin ‘nagebootst’. Momenteel hebben wij 2 verticale groepen, een dagopvang groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en één BSO groep voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Om de sfeer van thuis door te trekken, is onze opvang locatie gezellig en huiselijk ingericht. De ruimte is licht en modern ingericht. De opvang wordt gedaan op dezelfde locatie waar ook EBS Tamarschool en PSZ Tamarinde is gevestigd. Zeer praktisch omdat ouders nu op een plek terecht kunnen voor zowel school als voor opvang.
We zitten op een TOP locatie midden in een rustige woonwijk met de winkelstraat Leyweg en de Zuiderpark op nog geen 500 meter afstand.

Voor de kleintjes hebben wij een aparte plein waar ze veilig buiten kunnen spelen. Omdat de Zuiderpark op korte loopafstand ligt, zullen wij regelmatig uitstapjes maken naar de speeltuin en/of kinderboerderij.

ONZE PIJLERS

Vrijheid

Vrijheid

Flexibel opvang van Cowboys & Angels, dé oplossing voor afspraken tussendoor.

Lees meer
Duurzaam

Duurzaam

Cowboys & Angels wil een rol spelen in sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Lees meer
Gemak

Gemak

Cowboys & Angels is kleinschalig en telefonisch goed bereikbaar.

Lees meer
Flexibiliteit

Flexibiliteit

Cowboys & Angels biedt kinderopvang met flexibiliteit als kernwoord.

Lees meer